SeneCura SeniorCentrum Chotěboř

Grilování s rodinami v SeniorCentru Chotěboř

Ve čtvrtek 22.6. a v pátek 23.6. 2023 proběhlo neformální setkání s rodinami klientů, které jsme pojali jako grilování. Klienti a jejich rodinní příslušníci společně poseděli za slunečného počasí na zahradě a měli možnost ochutnat grilovaný kuřecí steak, klobásy, zeleninové saláty a z nápojů měli na výběr točené pivo nebo limonádu.

V úvodu setkání pan ředitel přivítal všechny přítomné rodiny a klienty na společném setkání a sdělil jim několik důležitých informací, které se týkaly nákupů klientů, obměny šatníků klientů za letní oblečení, stavby dřevěného altánu na zahradě, podnikání více výletů v rámci volnočasových aktivit na Domově a informoval o konání zahradní slavnosti letos v září. Vyzval rodiny klientů, pokud by měly nějaké připomínky či náměty, ať se během odpoledne obrátí na sociální pracovnici, která jim bude k dispozici nebo mohou kdykoliv telefonicky i osobně kontaktovat přímo pana ředitele.

Celé odpoledne probíhalo v příjemné atmosféře, rodiny i klienti si na občerstvení pochutnali a užili si společně strávený čas. V průběhu odpoledne s nimi hovořila i sociální pracovnice, vrchní a staniční sestra, které zodpověděly případné dotazy.

 Další článek